Ontdek PLUS

Mirjam van Hamersveld

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mirjam van Hamersveld en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Mirjam van Hamersveld heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Na mijn jaartje au-pair toch besloten om een opleiding af te ronden, Schoevers was een passende oplossing.

  Na mijn jaartje au-pair toch besloten om een opleiding af te ronden, Schoevers was een passende oplossing. Veel plezier gehad met Nancy Hilhorst

  Schoevers, 1989

  Eerst de economische kant geprobreerd en daarna overgeschakeld naar de secretariele kant, ging allemaal niet zo lekker, en ben toen een jaartje naar de VS gegaan als au-pair, goeie herinneringen aan Diederik en Roderik, altijd wel wat gaande in onze klas!

  Eerst de economische kant geprobreerd en daarna overgeschakeld naar de secretariele kant, ging allemaal niet zo lekker, en ben toen een jaartje naar de VS gegaan als au-pair, goeie herinneringen aan Diederik en Roderik, altijd wel wat gaande in onze klas!!

  Midland, 1985

  Gezellige school, We mochten de kantine opknappen en schilderen, hardstikke leuk! Ook goede herinnering aan onze concierge Wim, heel veel mocht er en hij kon goed met alle luitjes overweg.

  Gezellige school, We mochten de kantine opknappen en schilderen, hardstikke leuk! Ook goede herinnering aan onze concierge Wim, heel veel mocht er en hij kon goed met alle luitjes overweg. Maritza en ik waren dikke vrienden, en zijn nog altijd in contact met elkaar. We hadden een fantastische stunt/afscheidsdag in de 4e klas met Folkert in de hoofrol. Goede Herinneringen!!

  O.L.V. Ter Eem, 1981