Ontdek PLUS

Miranda Korevaar

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Miranda Korevaar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Miranda Korevaar heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Begonnen in 1964, ontvangen met een grote zak met "snoep", daarna zes jaren achter de rug met o.

  Begonnen in 1964, ontvangen met een grote zak met "snoep", daarna zes jaren achter de rug met o.a. de vierde klas met een veel voorlezende onderwijzer (naam ben ik kwijt), de zesde klas bij Dhr. van Gelder (met baard) en een afscheidsavond in 1970 met een parodie op de musical Hair. Klasgenoten van toen: Ruud Braams, Aad van Grondelle, Rob Felperlaan, Leen, Wietse, Aad Aardoom, Eddy Jansen, Erwin Elsevier, Koen Gerritse, Wilma Zuidema, Iris de Vries, Mariette, Marielle, Danielle, Ingrid, Saskia, en nog meer waarvan ik de naam niet direct meer weet. Ik vindt het al heel wat na bijna 33 jaar. Laat wat van je horen!

  Wilgenhoek, 1964

  gave tijd, Nederlands van Huisman en Rolleman, economie van Dy ("het is triest maar het is zo"), vooral klas 2M 1973/1974 ben ik nooit vergeten, waar zijn jullie??.

  gave tijd, Nederlands van Huisman en Rolleman, economie van Dy ("het is triest maar het is zo"), vooral klas 2M 1973/1974 ben ik nooit vergeten, waar zijn jullie??

  Gemeentelijke School voor d..., 1971

  Reisjes naar Londen en Parijs, Engels van Lievens, economie van VD Aa, boekhouden van De Graaf, gezamenlijk eten in de kantine met "gedekte" tafels, ach waar is de tijd gebleven.

  Reisjes naar Londen en Parijs, Engels van Lievens, economie van VD Aa, boekhouden van De Graaf, gezamenlijk eten in de kantine met "gedekte" tafels, ach waar is de tijd gebleven. Middelbare in Kloosterlaan in afbraakpand, leuke tijd.

  sint Olof, 1974