Ontdek PLUS

Miranda deWaal

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Miranda deWaal en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Miranda deWaal heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juffrouw met lange donkere haren.

  Juffrouw met lange donkere haren. 1 keer per jaar werd er volgens iemand uitgekozen als pinokio. Een jongentje was helemaal gek van vliegtuigen. een meisje moest altijd erg huilen als er een schoolfoto werd gemaakt. Verder herinner ik weinig, jammer dat het niet meer bestaat!

  Pinokio kleuterschool , 1976

  Ik ging veel om met Chantal (uit Kortenhoef), Rianne (uit Ankeveen), Renate (uit Weesp), Katja Kannegieter en Liesbeth (van de kaasboer uit Bussum).

  Ik ging veel om met Chantal (uit Kortenhoef), Rianne (uit Ankeveen), Renate (uit Weesp), Katja Kannegieter en Liesbeth (van de kaasboer uit Bussum). Sorry, ik ben erg slecht in achternamen. Alleen Renate zie ik nog vaak, ben erg benieuwd hoe het met de anderen gaat. Softballen, tomatensoep in de RR, tekenles van dhr. Stam en ik kan mij herinneren dat wij een feestje hadden bij iemand en de dag daarna bij Peer moesten komen (op een vrije dag) ik weet niet meer waarvoor. (was met Katja, Servaas, Tim e.a.)

  Sint Vituscollege, 1984

  Wat ik mij herinner is het mozaiek op het bordes, de boom in het plantsoen naast het lokaal waar volgens mij de eerste klas toen zat.

  Wat ik mij herinner is het mozaiek op het bordes, de boom in het plantsoen naast het lokaal waar volgens mij de eerste klas toen zat. Met Saartje, Saskia B. en Marjon hebben wij bij een talentenshow nog alle leraren nagedaan, was erg spannend. Ook de afscheidsavond was leuk, Disco in Doedorp en playbacken op de Herries. In april 2002 bij de grote reunie was mijn klas bijna helemaal aanwezig, erg leuk om iedereen weer eens te zien. Daarna is er nog 1 geweest van alleen die klas, kon ik helaas niet bij zijn. Erg leuke school, nog steeds, veel meesters en juffrouws uit mijn tijd werken er nog steeds!!

  Kors Breyerschool, 1978