Ontdek PLUS

Mijke van Leer

Kent 10 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mijke van Leer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Mijke van Leer heeft 15 klassenfoto's en kent 10 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De roze koeken en "Lila pause" in de pauze, gekocht bij Nel en Piet in de kelder (kantine).

  De roze koeken en "Lila pause" in de pauze, gekocht bij Nel en Piet in de kelder (kantine). Eerste jaar Tekenen met een naaktmodel met 6 tenen aan 1 voet. Daarna Grafische en Typografische Vormgeving gedaan, super leuk. Leuke tijd gehad en veel leuke dingen gedaan. Naar Budapest met de bus. Ben uiteindelijk "tekenjuf" geworden in het buitenland en ben eenmaal terug in Nederland mijn eigen ontwerp bureautje begonnen. Nu verblijf ik weer in het buitenland en heb nog steeds mijn eigen ontwerpbureautje.

  Koninklijke Academie van Be..., 1985

  Ik was echt vreselijk verliefd op René V.

  Ik was echt vreselijk verliefd op René V. en later vreselijk verliefd op Cees de Groot... Heb Cees nog 's gezien op een reünie, echt super was dat. Ben daarna het contact verloren, heel erg jammer. Bea van der Vin voor Engels en Hövener, met aansteker om de nek, voor Duits. Hendriks met zijn fotografisch geheugen en grote bordeaux rode Volvo. Mevrouw Dost voor Frans. Knotter bij Scheikunde, vreemde vent was dat. Mijn favoriete docent Bert Krauwinkel voor Tekenen. Hij heeft mij enthousiast gemaakt voor dat vak en ik heb zelf ook als tekendocente gewerkt op de Antillen. Het concert van Toontje Lager in de gymzaal en die afschuwelijke bruin/oranje gympakjes!!! HAKO-bal van Meneer Haak!!!! Ik heb mijn vriendin Liesbeth in 1980 op de SWS ontmoet en we zijn nog steeds dikke vriendinnen. We woonden zelfs in hetzelfde dorp, Amerongen. Wij hebben ons ooit verkleed als Arie en Bep (André van Duin en Corry van Gorp)voor een groot verkleedfeest op school. Ik herinner mij nog heel goed Marlies Goudriaan (haar vader had toen een "bakkie" en dat vond ik zo spannend), Sandra Boevée, Anneke van Droffelaar, Willemijn Konijn, Gebke, Yvonne van den Nieuwendijk, Marleen, Merit Quartero, Marjan Spruit, Margriet van Kaathoven, Margot Klik, Wim van de kooij, René Verschoor, Cees de Groot, Edgar van Asperen en natuurlijk nog veel meer mensen. En de zitkuil!!!

  Samenwerkingsschool voor HA..., 1980

  Juffrouw de Jong met een fluitje om haar nek.

  Juffrouw de Jong met een fluitje om haar nek. Zij luste geen velletjes van een sinaasappel...dat vond ik zo belachelijk. Meester Schuur met altijd een paar zakdoeken als prop in zijn broekzak. Hij werd toen vader van een tweeling, twee jongens, ik weet dat nog heel goed. Ik ben toen samen met Miranda een cadeautje gaan kopen in Baarn, op de fiets. Juf Baas van godsdienst op vrijdag. Creatieve middag...Op de schoolfoto met mijn zusje Krista in het gymlokaaltje van de kleuters. Hoofdmeester Rus en zijn mysterieuze kamertje waar de schoolarts altijd kwam. De musical!!! Ik weet nu nog een heel lied te zingen, echt waar!!! Ik was prinses donderdag. De oranje puntdaken waaronder wij altijd speelden. De "stomme" school aan de overkant. De zonsverduistering kijken met meester Schuur en natuurlijk de schaatswedstrijden achter de school op zo'n boerensloot!! Best leuke herinneringen. Jammer dat de school niet meer bestaat. We hebben één keer een reünie gehad en dat was erg leuk. Er ontbraken alleen heel veel mensen. Super jammer. Ik heb al heel lang geleden afgesproken met Miranda en Mariëtte om weer 's iets te organiseren en dat komt er ooit hopelijk 's van.

  Het Kompas, 1973