Michiel van Erkel

Kent 0 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Michiel van Erkel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Michiel van Erkel heeft 18 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Slavisch Seminarium (2 jaar) en uiteindelijk Oost-Europa Instituut.

  Slavisch Seminarium (2 jaar) en uiteindelijk Oost-Europa Instituut

  Universiteit van Amsterdam ..., 1984

  Schoolreis naar Berlijn met "Reiger" (leraar Duits maar hoe hij ook weer echt heet?) en later mee-gereisd met reis naar Parijs (Kunstgeschiedenis); de Cooper-test proberen te belazeren, door enkele rondjes in de bosjes af te wachten; eindexamen, eerst als

  Schoolreis naar Berlijn met "Reiger" (leraar Duits maar hoe hij ook weer echt heet?) en later mee-gereisd met reis naar Parijs (Kunstgeschiedenis); de Cooper-test proberen te belazeren, door enkele rondjes in de bosjes af te wachten; eindexamen, eerst als een A-team het schoolplein opgereden (wat was daar ook alweer de diepere gedachte achter?!) en later veel feesten afgelopen. En mijn eerste echter vriendin, Isolde.

  Kennemer Lyceum / SGM Kennemer, 1980

  heerlijk kleine school (was nummer 304 bij inschrijving) helaas te kort (moet je ook maar niet twee keer bijna blijven zitten).

  heerlijk kleine school (was nummer 304 bij inschrijving) helaas te kort (moet je ook maar niet twee keer bijna blijven zitten). Mw. Mulder die als waarzegster ergens onder de trap mij vertelde dat ik zou trouwen met een schone oosterse ... ze heeft bijna gelijk gehad; ben met een Russin getrouwd. De sportzaal, voor apekooien, volleybal, basketbal en feesten (incl. thé-dansant).

  Gymnasium Felisenum, 1977