Michiel Cleijne

Kent 24 personen

RELATION
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Michiel Cleijne en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Michiel Cleijne heeft 8 klassenfoto's en kent 24 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Klassiek gitaar bij Lex Eisenhardt.

  Klassiek gitaar bij Lex Eisenhardt

  Sweelinck Conservatorium, 1987

  Leuke tijd gehad daarom wel 5 jaar over deze opleiding gedaan als Penningmeester van de feestcommissie en Medezeggenschapsraad Lid.

  Leuke tijd gehad daarom wel 5 jaar over deze opleiding gedaan als Penningmeester van de feestcommissie en Medezeggenschapsraad Lid. Misschien ook wel wat geleerd. Markante docenten vond ik van Daniel van Egmont, Paul Snijders,Martin Hagoort. En de lessen jazz geschiedenis van Hans Mantel waren een meer dan prettige afwisseling. En natuurlijk de leuke feestjes bij Judith van den Dries. En het meest belangrijkste! Ik ontmoete hier de liefde van mijn leven met wie ik nog steeds gelukkig mijn leven deel!! Nu ben ik Senior medewerker bij de ING en in mijn vrije tijd actief als bassist bij de jazz/popband Play It Cool.

  Frederik Muller Academie, 1989

  Goede en vriendelijke docenten met name meneer Wanders.

  Goede en vriendelijke docenten met name meneer Wanders. Eerst in barakken bij het Goffertpark in de buurt daarna na het centrum. Voor mij elke dag fietsen van Cuijk naar Nijmegen en terug.

  st jorismavo, 1978