Michelle Geelen

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Michelle Geelen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Michelle Geelen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Jaja, ik was de dochter van "de meister".

  Jaja, ik was de dochter van "de meister". 1e klas: Juffrouw Mans, 2e klas: Meester Meijs, 3e klas: Juffrouw Clerx, 4e klas Meester Meijs (nogmaals!!), 5e klas: Juffrouw Kempinsky (blijft toch moeilijk te spellen voor sommige mensen), 6e klas: Meester Nohlmans (mijn eigen vader) Leuke tijd gehad met blijvende herinnering (een litteken op mijn voorhoofd van een kastie-paaltje in de tweede klas!), en een super 6e klas-kamp in Ravensbos. Omdat ik in de buurt woon kom ik nog wel eens iemand tegen. waar hangen julloie allemaal uit????

  Johannesschool, 1979

  Ben (helaas) in het 3e jaar gestopt met de opleiding.

  Ben (helaas) in het 3e jaar gestopt met de opleiding. Ik heb een hele leuke tijd gehad, inderdaad keihard werken, nachten door, naaimachine kapot en dan alles maar met de hand in elkaar zetten. Denk vaak aan hoe het met jullie(Mareine, Marijn, Marieke, Nancy, Cathelijne(oet Mestreech), Brecht en Willemijn (uit het eerste jaar), en iedereen die ik vergeten ben!) gaat, dus wie weet hebben we nog eens contact. Tja en dan had je de fusie met de Koetsier-school......De locatie ging er in ieder geval op vooruit, maar het gezellige en rommelige van de Rapenburgerstraat had ook wel wat. Erg leuke en minder leuke leraren! Bep van Realisatie hielp je altijd als het weer eens niet lukte en Ottelie kon zo superenthousiast vertellen. Ook denk ik af en toe.....had ik het maar afgemaakt!!!! Maar ik ben nu erg gelukkig in woon en werk-omgeving!

  Modeacademie Montaigne, 1992

  Ik ben ingestroomd in de 2e klas van de richting Publiciteitsvormgeving.

  Ik ben ingestroomd in de 2e klas van de richting Publiciteitsvormgeving. Leuke tijd gehad, maar ik ben na deze studie toch weer de mode-richting ingeslagen. De Italie-excursie met Ben is onvergetelijk!! Dit is wel het allermooiste schoolgebouw geweest waar ik les in gehad heb. De prachtige hallen met originele tegelvloeren, de imposante entree aan de Oude Markt met de schitterende houten trap, en de kapel waar we kunstgeschiedenis en AI hadden (trouwens nooit iets mee gedaan, met dit vage vak!!) Hopenlijk krijgt het gebouw een goede bestemming en blijven originele details bespaard!!!!!!

  Hogeschool Leergangen Sittard, 1994