Ontdek PLUS

michel vrachtdoender

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van michel vrachtdoender en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  michel vrachtdoender heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  weet niet zo heel veel meer van deze school alleen nog een paar namen ik was smoorverliefd op ene Mischa ik zat ook bij arend in de klas en hellen.

  weet niet zo heel veel meer van deze school alleen nog een paar namen ik was smoorverliefd op ene Mischa ik zat ook bij arend in de klas en hellen. juffrouw Klopper was onze juf. het was een heel klein schooltje in mijn gedachten, met slechts 2 lokaaltjes

  Kleuterschool de Vuurvlinder, 1967

  echt een top tijd gehad zowel op de lds als de mds op de lds kwam ik in de 2e in een zittenblijversklas, echt top gezellig.

  echt een top tijd gehad zowel op de lds als de mds op de lds kwam ik in de 2e in een zittenblijversklas, echt top gezellig. ik weet nog een paar namen zoals mandy coppens chris kotterer, anita distelbrink etc. later op de mds nog een te gekkere tijd echt nog veel leuker echt rottigheid uithalen met martin vinke. alida boogaard in de maling nemen willeke janzen hele leuke meid.iedereen mag mailen sachel ********* vergeet de staart van de aap niet toe te voegen na sachel.er zijn zoveel leuke dingen, teveel om op te noemen, hoop op reactie MICHEL

  Kweekschool voor de handel, 1975

  leuke tijd gehad vooral in de hogere klassen leuke jongens, leo, odin erwin, arwin etc.

  leuke tijd gehad vooral in de hogere klassen leuke jongens, leo, odin erwin, arwin etc. ook leuke meiden zoals brenda ingrid thea etc. les gehad in de 3e 3n 4e van tempel en in de 5e en 6e van Kahle,ik heb veel aanvaringen gehad met beide leraren, vooral met Tempel, omdat ik nog nadat ik al van school af was heel veel rottigheid uithaalde op het pleintje, en Tempel dit niet altijd even kon waarderen ik hoop nog wat herrineringen te vernemen van mijn mede klasgenoten groeten van michel.

  Joost van den Vondelschool, 1968