Ontdek PLUS

Michel van der Meulen

Kent 2 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Michel van der Meulen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Michel van der Meulen heeft 11 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Lerares: Juffrouw Jannette.

  Lerares: Juffrouw Jannette. Ik geloof dat haar naam "Van der Horst" was. Ze woonde in één van de flats aan de Admiraliteitslaan of Commissaris De Quaylaan in Den Bosch. Later ging ze trouwen en werd haar achternaam "Branderhorst". Ik kan me geen namen van kinderen meer herinneren. Wel dat we met Sinterklaas in de klas van Juffrouw Bep zaten en dat er in die klas ook een meisje zat die als de dood was voor Zwarte Pieten en Sinterklaas en dat liet ze heel goed merken. Volgens mij heette ze Nicolette. Ik woonde toen aan de overkant van de straat; Hoogstraat 49.

  katholieke kleuterschool vl..., 1968

  Alleen 5 VWO.

  Alleen 5 VWO

  St Janslyceum, 1984

  Bekend als Michel Visser.

  Bekend als Michel Visser. In 1981 MAVO diploma gehaald. In 1983 HAVO diploma gehaald. Namen van klasgenoten: Eddy de Jong, Martin Sertons, Rob Stam, Robert Oberhollenzer (goed geschreven?), Bart Kamphuis, Thijs Merks, Ronald Sleutjes, Gert van de Berg, Arno Koenen, enz. Leraren: Dhr. Tijbosch (Wiskunde), dhr. Sprenger de Rover (Nederlands), dhr. Vos (Nederlands), dhr. Weitkamp (Frans), dhr. Schute (Duits), dhr. De Jeu (Duits), dhr. Van de Linden (Engels), dhr. Melchers (Engels), mevr. De Jong (Engels), dhr. Maas (Nederlands), dhr. Mantink (Wiskunde), dhr. Banning (Aardrijkskunde), dhr. Menzo (Aardrijkskunde), dhr. Boelaars (Natuurkunde), dhr. Buks (Scheikunde), dhr. Coenen (Scheikunde), enz. enz. enz. Weet ook nog dat ieder een eigen oranje beker kreeg, met een witte deksel, omdat het in de kantine altijd zo'n puinhoop was met die plastic wegwerp bekers. Verder heeft hadden we in de garderobe kettingen aan de kapstok. Iedereen kreeg een slotje (dat anderen met hun sleuteltje makkelijk open konden maken) om je jas aan de kapstok vast te maken. In februari 1981 is er brand geweest in de garderobe. Iemand had een jas aangestoken en mijn jas is toe ook in vlammen op gegaan. Gelukkig kreeg ik van een kllasgenoot Arno Koenen een zomerjackje te leen. Erg aardig, maar nog wel erg koud. Elke pauze kaarten liggend/zittend in de gang op de eerste verdieping. Grootste tijd van mijn middelbare school hier doorgebracht. Hele goede herinneringen.

  rijks scholen gemeenschap, 1976