Ontdek PLUS

Michael Martha

Kent 0 personen

NA , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Michael Martha en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Michael Martha heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke tijd gehad op deze school met veel klasgenoten van dezelfde basisschool, maar ook anderen.

  Leuke tijd gehad op deze school met veel klasgenoten van dezelfde basisschool, maar ook anderen. Bijvoorbeeld Ralf Lodder, Marijn van Schoonhoven, David Smit. Stefan de Groot, David de Boer, Tom Nanne, Serge Verdel, Maaike!, Brenda etc. Na klas drie ben ik verhuist naar Spijkenisse en (bijna) iedereen uit het oog verloren. Jammer eigenlijk wel.

  Schoter Scholengemeenschap, 1984

  Lang vervlogen tijden waarvan ik mij te weinig herinner.

  Lang vervlogen tijden waarvan ik mij te weinig herinner. Lang heb ik al met het idee gespeeld om een reunie te houden om nog eens hernieuwd kennis te maken met oud klasgenoten. Het is er echter nog niet van gekomen. Tanja Bakker, Ruud Stoute, Jan Appel, Cees Dekker, dhr. Clausing dat waren leraren van die tijd en van de kleuterschool jufr. Brok? Klasgenoten: Ruud en Ruudje, Natalja en Talja, Menno en Iwan, Marleen en Vera, Antoine en Ralf, Caroline en Brenda, Michel en Nimko, Barbara en Meriam,Stef en John, Roos en Annemarie, Francisco en Marcel, Marco en Mirjam. Oh ja op klassenfoto's stond ik steevast aan de zijkant(kijk maar na). Ja leuke tijd.

  Ter Cleef, 1981