Menno Buisman

Kent 1 personen

DIVORCED
Woont in Deventer

  Bekijk het volledige profiel van Menno Buisman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Menno Buisman heeft 2 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De school was eerst in park vreugd en rust naast de "kinderboederij".

  De school was eerst in park vreugd en rust naast de "kinderboederij". namen die ik me herriner zijn mevrouw van Tonderen en meester Luiendijk (pa luiendijk). Op de kleuterklas mevrouw Mokveld. Leerlingen die ik me herriner zijn Peter Mokveld (zoon van), Wap en peter Soeter.

  Nieuw Vreugd en Rust, 1958

  De school heette eerst anders,, dacht de st anthonius school, alleen jongens, de meiden zaten op school ernaast, gluren tijdens het speeluur over het hek (mocht niet.

  De school heette eerst anders,, dacht de st anthonius school, alleen jongens, de meiden zaten op school ernaast, gluren tijdens het speeluur over het hek (mocht niet. Kan me niet veel meer herrineren van die school. meester van Rongen zegt me iets.

  De Lusthof, 1964

  Veel herrineringen aan het Dalton, Scorpio bestuur, Conciërges van Aken (wat was die man af en toe gemeen), van Mill, leraren de Vries (duits en later conrector), van Buuren (engels), Kok Hiele en Schuring ( wiskunde en van A tot Z als ik he me goed herri

  Veel herrineringen aan het Dalton, Scorpio bestuur, Conciërges van Aken (wat was die man af en toe gemeen), van Mill, leraren de Vries (duits en later conrector), van Buuren (engels), Kok Hiele en Schuring ( wiskunde en van A tot Z als ik he me goed herriner) Terborgh (maatschappijleer en kennis van het gestelijk leven) Rietje Muuze-Piket (nederlands en drama), Blange (amanuensis). Leerlingen die ik me herriner, Lex van Raalte, Frans Krijger, broer en zus Baarda, Gerda de Graaf, Marius en Petra de Bloeme ( is marius nog depolitiek in gegaan?) Hans pieter King, Dick jan luyt(?), Wap Soeter, Peter Soeter.

  Dalton Vatel, 1969