Ontdek PLUS

meini rikkert

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van meini rikkert en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  meini rikkert heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  tja veel herinneringen heb ik niet meer aan deze school omdat ik in het jaar ook nog verhuisd ben naar stadskanaal en dat ik naar een andere school ging.

  tja veel herinneringen heb ik niet meer aan deze school omdat ik in het jaar ook nog verhuisd ben naar stadskanaal en dat ik naar een andere school ging. maar daarvoor had ik leuke herinneringen van de zonnebloem dat was/is misschien nog steeds de kleuterschool van de badde ik had daar juf balt en die had toch lang haar. ik kan me ook nog herinneren dat we op een warme dag met de waterslang veel pret hebben gemaakt op het schoolplein.

  De Badde, 1982

  ik volgde de kop-klas consumptieve techniek en wat ik het leukste van was het serveren van maaltijden voor de gasten en de trappen elke keer op en af lopen :-(.

  ik volgde de kop-klas consumptieve techniek en wat ik het leukste van was het serveren van maaltijden voor de gasten en de trappen elke keer op en af lopen :-(

  Lagere Technische School, 1993

  jep dat ik geslaagd was na me herexamen met het hoogste cijfer een 8.

  jep dat ik geslaagd was na me herexamen met het hoogste cijfer een 8.1 jippie

  Christelijke School voor Ma..., 1988