Ontdek PLUS

Maya Bouman van der Beek

Kent 0 personen

MARRIED , 5 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Maya Bouman van der Beek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Maya Bouman van der Beek heeft 19 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Begonnen als invalster, nog in het (kleuter)noodgebouw.

  Begonnen als invalster, nog in het (kleuter)noodgebouw. Daarna af en toe invalwerk, ook nog een instroomgroepje in het speellokaal gehad ( 3 maanden). Twee jaar vast werk voor 2 dagen groep 1/2 A. Door verhuizing helaas baan moeten opgeven. Fijne jaren geweest, heel veel leuke-lieve kinderen / ouders meegemaakt. Leuke kontakten met de collega's!! Ik mis het nog steeds!

  Hoogkleischool, 2000

  Ben begonnen als kleuterleidster aan de Koninginneweg, samen met Jose de Haan, die toen de hoofdleidster was.

  Ben begonnen als kleuterleidster aan de Koninginneweg, samen met Jose de Haan, die toen de hoofdleidster was. Het was mn eerste baan, mevr. Vernie, echtgenote van onze leraar Engels op de Rehoboth school had mij hierop geattendeerd! Later op de dependance in de "nieuwe" buurt van Lekkerkerk, samen met Anneke van der Vliet! Na het vertrek van Jose werd ik hoofd, samen met Lijnie v. Boudestein en Barbara?????? Ik werkte toen weer aan de Koninginneweg. Na mijn huwelijk nog enkele keren als invalster gewerkt, daarna werd ik invalkracht in Nw Lekkerland.

  Benjamin Kleuterschool, 1970

  juffrouw Van Spronsen,juffrouw Van Dijk, de kastjes met al die kleine laatjes waar plakvormpjes in zaten, buiten spelen in de zandbak waar een hoog hek omheen stond, de mooie bordtekeningen, de wc's, die ik eng vond( je moest een ring meenemen en die om

  juffrouw Van Spronsen,juffrouw Van Dijk, de kastjes met al die kleine laatjes waar plakvormpjes in zaten, buiten spelen in de zandbak waar een hoog hek omheen stond, de mooie bordtekeningen, de wc's, die ik eng vond( je moest een ring meenemen en die om de deurknop hangen) mijn ongeluk: ik werd met een tollezweepje nét naast mn oog geslagen en moest naar het ziekenhuis om gehecht te worden,de speelkasten waar gordijntjes voor hingen,juf van Dijk die voorlas uit Pinkeltje, verven op een heel groot vel papier, de poppenhoek en nog meer........ Later was ik stagiaire op deze school. ook bij juf Van Dijk.

  Chr. Kleuterschool, 1955