Ontdek PLUS

Math Ubachs

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Math Ubachs en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Math Ubachs heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Omscholingstraject Defense Logistiek-en exportmanagement.

  Omscholingstraject Defense Logistiek-en exportmanagement. Thans Parts & Sales coordinator bij Pon Equipment te Almere.

  Hogeschool Wittenborg, 1996

  T-stroom.

  T-stroom. Kan me Chambille (volgens mij mestreechs), Ummels (gym), Postma (engels). en v. Berlo (duits)nog herinneren. Leukste lessen waren de sportlessen vaak basketbal van Ummels en Braeken. Ik ben altijd werkzaam gebleven in de techniek als monteur. Ben later doorgegroeid naar een technisch commerciele functie als Parts & Sales cooordinator bij Pon Equipment te Almere. Een firma die (internationaal) machines in-en verkoopt in de recyclingsbranche. Engels, duits en wiskunde komen dus goed van pas.

  lagere technische school, 1966

  2 Jaar electro gedaan.

  2 Jaar electro gedaan. Toine Vaessen kan ik me nog herinneren. Die had geloof ik een bril op en kwam tussen de middag regelmatig in de paddock samen met Miak. Verder les gehad en veel lol met Juul Houben, Walkowiack (duits) en die baard van de PVDA Konings. Vaessen voor praktijk. Tussen de middag altijd kaarten met Jack Coumans, Nico Meyer en die lange concierge. Ik heb de MTS niet afgemaakt. Woon al 25 jaar in het midden van het land, maar ben ook graag voor een paar dagen terug in Maastricht. Ik ben altijd werkzaam geweest als monteur. Ben nu Parts & Sales coordinator bij Pon Equipment te Almere. Een firma die (internationaal) machines in-en verkoopt voor de recyclingsbran-che. Heb toch wel profijt gehad van die 2 jaar electro.

  M.T.S., 1971