Martineke Grossman-Boermeester

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Martineke Grossman-Boermeester en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Martineke Grossman-Boermeester heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wim Bos, Henny en Astrid, Jufrouw Knip en Pannekoeken eten bij haar thuis.

  Wim Bos, Henny en Astrid, Jufrouw Knip en Pannekoeken eten bij haar thuis. Ik verliet deze fijne school in de vierde klas en heb het nooit meer zo fijn gehad op school. Ik voelde me hier echt thuis!

  Maranatha (nu De Rivieren), 1971

  Ik kwam uit Amsterdam en kwam in de vierde klas naar de Ark in Vianen.

  Ik kwam uit Amsterdam en kwam in de vierde klas naar de Ark in Vianen. Ik vond deze school maar vreemd. Jongens voetbalden en meisjes sprongen touwtje... Alles was erg streng en ik heb het niet echt leuk gevonden op deze school. Marianne Katsman was mijn beste vriendin en ik heb Meneer Katsman dus ook op een andere manier thuis kunnen leren kennen.

  De Ark, 1976

  ?