Ontdek PLUS

Martine Zuidervaart

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Martine Zuidervaart en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Martine Zuidervaart heeft 12 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  STIP EN STER.

  STIP EN STER. speciaal opgevoerd voor verjaardag van mr mulder. ik ben in de 5de klas erbij gekomen, en was vriendinnetjes met Natascha mais,Anne Carolien geurts,ilse,brigitte,floor zeebrechts, jeetje moet ff denken hoor voor die namen.Heb toen ooit een keer zwarte piet gespeeld met natascha en had voor de pauze al mijn suprise gekregen en na de pauze lag er weer iets voor mij!!!! (help en ik weet nog steeds niet van wie) zou sint echt bestaan? kamp was altijd leuk. En met mr van heijst hebben we nog "oohh grote wereld bol" van urbanus geleerd en zijn we toen op kraam visite bij hem geweest. Ik heb mr Retera ooit nog gezien samen met natascha hij lag toen in het ziekenhuis.

  Prinsejagt, 1985

  Jeetje zoveel dingen, de klimrek op school, en als je het schoolplein op kwam had je aan de linkerkant een soort luik wat uit de grond kwam was reuze spannend.

  Jeetje zoveel dingen, de klimrek op school, en als je het schoolplein op kwam had je aan de linkerkant een soort luik wat uit de grond kwam was reuze spannend. Leraren meneer van de ven, meneer liebrechst(hoofd) had ooit een balonnen aan z'n oren met carnaval. juffrouw wies van wil, meneer lenzen.

  Basisschool de Kubus, 1979

  Herinneringen,,, kannonuh! was pispaaltje.

  Herinneringen,,, kannonuh! was pispaaltje...Pullens jr. was leuk...vooral thee drinken.en op het zoldertje met knikkers op je bord rondlopen en bestellingen opnemen.

  School voor Konsumptieve Be..., 1987