Ontdek PLUS

martin vliegenthart

Kent 3 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van martin vliegenthart en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  martin vliegenthart heeft 9 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Elke dag met de fiets naar station Utrecht centraal om met de trein naar Amersfoort te gaan.

  Elke dag met de fiets naar station Utrecht centraal om met de trein naar Amersfoort te gaan. In Huis ter Heide stapte dan Anjo Huusen in. Op station Amersfoort moesten we over stappen en kwamen Tilly de Bruin, Carolien de Vries en Noella Callemeyn er bij. Samen gingen we dan met een boemeltje op werg naar Barneveld. Op station Barneveld dan op de fiets naar de steek school of de steekschool en kinderboederij om de dieren eerst te verzorgen.

  Cursuscentrum Dierverzorgin..., 1978

  Het ging mij meer om het praktijk deel "Dierenverzorging" op de praktijkschool en of kinderboederij en de manege.

  Het ging mij meer om het praktijk deel "Dierenverzorging" op de praktijkschool en of kinderboederij en de manege. Veel lol gehad met de meiden in de klas en een paar jaar later nog een reunie georganiseerd in Barneveld samen met Caroline de vries. Zie verders hieronder.

  Christelijke Streekschool, 1978

  Ik zat samen met : Trix Brouwer, Elsje Brouwers, Anita v.

  Ik zat samen met : Trix Brouwer, Elsje Brouwers, Anita v. Ingen, Jauke Jager, Jolanda Kraaykamp, Joli Kros, Marit Koetsier,Cecil Lamers, Ina Lanting, Betty Majoor, Dinella Meyer, Hanneke Mulder, Joan Out, John Peters, Ingrid Ploos v. Amstel, Gerda Stam, Roos v/d/ Steenhoven, Karin Stomphorst, Anneke Strating, Hester Strengholt, Karin v. Vliet, Anne Vreugdenhil, Joke Wartna, Willeke Westerveld, Anja v.Wilgenburg en Carola v.Zelm in 1DA

  Praktijkschool Barneveld, 1980