Ontdek PLUS

Martin Vermeer

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Martin Vermeer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Martin Vermeer heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb een aantal jaren op dansles gezeten.

  Ik heb een aantal jaren op dansles gezeten. Volgens mij rond de door mij aangegeven periode. (Rond mijn 16de) Kan me nog herinneren dat ik een keer met afdansen met twee meisjes heb afgedanst omdat er natuurlijk zoals altijd te weinig "heren" waren. Een meisje met kort blond haar en een indo meisje met lang zwart haar. Les gehad van Arntz jr. Super danser maar voor zover ik weet is hij overleden

  dansschool Arntz, 1980

  Meester Ed Kuis.

  Meester Ed Kuis. (Ik zat in zijn eerste klas) Uilenballen! Meester Oele. Meester Duim In de zesde klas met meester Kuis naar Ameland! Samen in de klas gezeten met Fred van Heusden, Eddie Beumer, Priscilla Murgia, Irma Waayenberg, Petra van der Kolk, Lia Posno, Mary van Ginkel, Marcel Bakker, Carola Verweij, Wulf van Swetselaar en vele anderen. Toen ik hier op school kwam was de school nog niet zo groot. Ik zat in de 3de klas en er was boven ons nog een kleine 4de klas. 5 en 6 waren er nog niet.

  "De Delta", 1973

  Als ik het met vrienden heb over deze MTS is het altijd: "ER IS NOG SOEP!" zoals de concierge in de winter omriep in de kantine.

  Als ik het met vrienden heb over deze MTS is het altijd: "ER IS NOG SOEP!" zoals de concierge in de winter omriep in de kantine. Prima opleiding. Ik heb hier Electronica gedaan. Het was voor het eerst dat ik over computers hoorde en ermee moest werken. Uiteindelijk ben ook in dit vak werkzaam geworden. Goede herinneringen aan dhr. Overbeek die het prima vond dat wij computers mee naar huis sleepten inde vakantie. Volgens mij een van de best uitgerustte MTS-sen van Nederland. Ik heb hier mijn beste vrienden leren kennen. Zelfs na 18 jaar denk ik altijd terug aan een leuke tijd. Wiskunde van Vroon. Regeltechniek van van ravenswaay. Electronica van dhr. Boot.

  MTS voor de Zuid West Veluwe, 1981