Ontdek PLUS

Martin van der Kooij

Kent 1 personen

Getrouwd , 3 kinderen
Woont in Paterswolde

  Bekijk het volledige profiel van Martin van der Kooij en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Martin van der Kooij heeft 1 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Herinner me tonnie (met wie ik later een honden en kattenpension zou beginnen) En betty, mijn eerste verkering.

  Herinner me tonnie (met wie ik later een honden en kattenpension zou beginnen) En betty, mijn eerste verkering. Juffrouw Kapteijn, die mij een uur onterecht liet nablijven en dat later goedmaakte met een plaat van een mooi schip. voor tonnie: mijn e-mailadres is benikzelf at gmail.com(even veranderd omdat deze site dan sterretjes weergeeft)

  Bilderdijkschool, 1959