Martin En Nel Hermans

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Martin En Nel Hermans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Martin En Nel Hermans heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik herinner me eigenlijk niet zoveel meer van die school.

  Ik herinner me eigenlijk niet zoveel meer van die school. Alleen die lauwe melk die we regelmatig kregen 's morgens, staat in mijn geheugen gegrift. 't was een nonnen-kleuterschool met aan 't "roer" zuster Lizette of zoiets. Van mijn toenmalige klasgenootjes kan ik me helaas ook niets meer van herinneren. Wellicht als ik een herkenbare naam tegenkom, dat er dan weer iets te binnen schiet.

  RK Bewaarschool Bekkerveld, 1966

  De "non".

  De "non". En Timpe. Allemaal van die ouderwetse autoritaire leraren die de klas nauwelijks onder controle hadden. En daar maakten wij handig gebruik van! Overigens waren de andere leraren toch wel OK. Leuke school was 't.

  Mavo Molenberg (Regina Pacis), 1973

  Ik kan me enkele onderwijzers nog wel herinneren, met name uiteraard Tempelman met haar liniaal.

  Ik kan me enkele onderwijzers nog wel herinneren, met name uiteraard Tempelman met haar liniaal. Die koesterde ze als een relikwie. En dan van der Does, Leentjes ('t hoofd), Boom. Tjonge dat is al weer een tijd geleden zeg. we worden snel oud man!!!

  Sint Tarcisius, 1968