Martijn Huizinga

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Martijn Huizinga en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Martijn Huizinga heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke school, 1 dag in de week naar school en 4 dagen werken in de bouw.

  Leuke school, 1 dag in de week naar school en 4 dagen werken in de bouw. Leuke leerlingen meegemaakt, altijd een feest die school dag. Tijdens de periode op deze school, een zwaar ongeluk gehad, 4 maanden moeten missen van de les, toch nog gehaald op het einde. Leuke leerlingen uit LAREN, Eddy en Jeroen.. het loopt in de wei en heeft een gewei, een knert, kruising tussen een hert en een konijn hahahahah Dino-knert!!!!!!!!! Willem was een toffe leraar, ik zie hem nog wel eens in de kroeg, altijd ff pilsje doen. ps: de school heeft een goede basis gevormd voor de rest van mijn carriére.

  OverGelder College KMBO , 1989

  Leuke tijd gehad met de Mestel klas, 3e en 4e klas was altijd leuk.

  Leuke tijd gehad met de Mestel klas, 3e en 4e klas was altijd leuk. Keet trappen, altijd een feest als de leraar toevallig ff weg moest en de klas alleen liet. Dhr Liesting was onze leraar, toffe kerel, hield de hand boven mijn hoofd, moest zo af en toe. Gelukkig maar, anders was het misschien anders met me gegaan. heer Liesting, bedankt. de rest van de leraren en/of leraressen konden mij niet boeien, alleen de muziek lerares, ik weet niet meer hoe ze heet, maar het was ze wel hahahahhaha.

  gemeentelijke technische sc..., 1985

  ik heb erg veel geleerd op deze school ha ha h ah ahahahaaaaa ppffffhh nee, gewoon een geweldige tijd gehad daar, knikkeren op het plein en elke winter sneeuwballen gevechten.

  ik heb erg veel geleerd op deze school ha ha h ah ahahahaaaaa ppffffhh nee, gewoon een geweldige tijd gehad daar, knikkeren op het plein en elke winter sneeuwballen gevechten. Die tijd is heerlijk geweest...... soms mis ik nog wel die tijd. Maar 1tje mis ik niet en dat is Dhr. de Boer, juist je met die toeterrrrrrrr........ misschien was ie soms zo raar omdat hij toevallig die avond ervoor niet geneukt had ha ha haaaaa. MZZLLLL

  Cees Wilkeshuisschool, 1979