Ontdek PLUS

marthy raymann

Kent 5 personen

Weduwe , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van marthy raymann en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  marthy raymann heeft 1 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik woonde bij mijn broer en schoonzuster in huis.

  Ik woonde bij mijn broer en schoonzuster in huis.

  de noorderschool, 1961

  Of de data goed is weet ik niet meer.

  Of de data goed is weet ik niet meer.In 57 was ik ongeveer 6 jaar,of dat toen de leeftijd was dat je naar de kleuterschool ging weet ik niet.Indruk van school grote bomen bij de zandbak een bepaalde geur die ik nergens kan thuis brengen.Ook sinterklaas geeft herinnering.Ja het is al zo`n tijd geleden.Hierna naar de Christiaan de Wetschool.

  Kleuterschool De Klaproos, 1956

  Ik weet niet zoveel meer van deze periode,mijn moeder stierf in die tyd en ik moest verhuizen naar het Burgerweeshuis op het iIJsbaanpad.

  Ik weet niet zoveel meer van deze periode,mijn moeder stierf in die tyd en ik moest verhuizen naar het Burgerweeshuis op het iIJsbaanpad.Ik weet wel dat ik een achter achter achternichtje op school had.als ik het goed heb had zij met het orgel perlee temaken.Maar zeker weet ik het niet meer.Foto s en rapporten zijn verloren gegaan helaas.Ik woonde in de Ben viljoenstraat bij de tugalaweg.Mijn oom had een dropfabriek op de Ouwe schans.Ik hoop dat er mensen zijn uit die periode met klassen fotos.

  Christiaan de Wetschool, 1956