Ontdek PLUS

Marleen van de Wetering

Kent 0 personen

NA
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van Marleen van de Wetering en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    Marleen van de Wetering heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    Weet er niet zoveel meer van, alleen dat ik het er altijd vreemd vond ruiken.

    Weet er niet zoveel meer van, alleen dat ik het er altijd vreemd vond ruiken. Zegt de naam juf Maurits iemand iets?

    Kleuterschool de Drie Popul..., 1969

    Hoofd was dhr.

    Hoofd was dhr. Bol. Dhr. Lodder voor Engels, was best streng. Dhr. Stolk voor Frans en Aardrijkskunde, wiskunde van dhr. Berkenbosch, helaas veel te jong overleden. Ik herinner me de werkwerk op Texel in de 3e, wat een puinhoop! Ik ben benieuwd hoe het met m'n klasgenoten is!

    Zuiderparkschool voor Mavo, 1977

    Leuke school, maar wel streng, vooral meester van Raamsdonk! Ik herinner me juffrouw Koster, en juffrouw Berkhout(?) en meester Drost natuurlijk, een hele lieve man, en meester Herbert uit de vijfde, maar daar heb ik niet zulke goede herinneringen aan.

    Leuke school, maar wel streng, vooral meester van Raamsdonk! Ik herinner me juffrouw Koster, en juffrouw Berkhout(?) en meester Drost natuurlijk, een hele lieve man, en meester Herbert uit de vijfde, maar daar heb ik niet zulke goede herinneringen aan. En de handwerklessen, vooral die gebreide slabbetjes, vreselijk!

    Elout van Soeterwoudeschool, 1971