Marleen Horst

Kent 4 personen

Burg. staat - , 2 kinderen
Woont in Heemskerk

  Bekijk het volledige profiel van Marleen Horst en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marleen Horst heeft 2 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  leuke tijd gehad op het NSG!.

  leuke tijd gehad op het NSG!

  nijmeegse scholen gemeenschap, 1994

  Ik weet niet eens meer precies tot welke groep ik op deze school heb gezeten dat zou ik eens moeten nakijken.

  Ik weet niet eens meer precies tot welke groep ik op deze school heb gezeten dat zou ik eens moeten nakijken. In ieder geval van groep 1 tot groep 3. De enige herinneringen die ik heb zijn van valpartijen. Een keer buiten in de kuil op het plein (twee tanden door mijn lip) en een keer in de klas ik zat helemaal achterin en te wippen met mijn stoel tot ik achterover viel met mijn hoofd tegen de muur.....

  Weideblom, 1986

  Ik heb leuke herinneringen aan deze school.

  Ik heb leuke herinneringen aan deze school.Aan de vriendinnen natuurlijk (Maaike, Jeanine, Sabrina, Michelle, Willemijn) maar ook de leerkrachten (Jan. Lodewijk, Makrije), weeksluitingen en schoolkampen(hapskamp en het kamp op de kaasboerderij) Waarschijnlijk zullen andere zich van mij vooral het eeuwige melige gedoe herinneren. Geiten met maaike was een van mijn dagelijkse bezigheden ;). Ook weglopen van school en dan een bezwete vuurrode lodewijk achter ons aan krijgen en eindigen in de lerarenkamer met een huilende stagiaire is iets wat ik nooit meer vergeet!

  Windroos, 1988