Ontdek PLUS

Mark Zeedzen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mark Zeedzen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Mark Zeedzen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb een prachtige tijd in Tilburg gehad, alleen heb ik er iets minder hard gestudeerd (BIK) dan nodig.

  Ik heb een prachtige tijd in Tilburg gehad, alleen heb ik er iets minder hard gestudeerd (BIK) dan nodig. Vanaf 1999 ben ik gaan werken (eerst in Rotterdam, later in Zoetermeer), maar ik heb mijn studie toch nog op miraculeuze wijze weten af te ronden. Dit dankzij mezelf, de heer Van Groenendaal en Dennis van Ham. Mijn eeuwige dank gaat dan ook uit naar de twee laatstgenoemde personen.

  Universiteit van Tilburg, 1993

  Ik begon in klas G12, met Van Velsen als Latijnleraar.

  Ik begon in klas G12, met Van Velsen als Latijnleraar. Die gaf ons meteen de eerste les zoveel huiswerk op, dat ik bijna spontaan naar de HAVO vluchtte. Gelukkig heb ik dat niet gedaan, want achteraf gezien was het een prima opleiding. In tegenstelling tot anderen op deze site vond ik Heck overigens wel een leuke en vooral erg goede leraar.

  Bernardinus College (schole..., 1987

  Soms droom ik nog wel eens over het schoolvoetbaltoernooi.

  Soms droom ik nog wel eens over het schoolvoetbaltoernooi. We bereikten 2 jaar achter elkaar de landelijke finales in Zeist. We speelden toen onder andere tegen jongens uit de Ajax-opleiding en volgens mij heb ik toen nog tegenover Clarence Seedorf gestaan. Dat is een prachtige herinnering voor mij.

  Windekind, 1980