Ontdek PLUS

Mark van de Steeg

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mark van de Steeg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Mark van de Steeg heeft 61 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Eigenlijk was het eindjaar 1995, toen namelijk hield de Antoniusschool op te bestaan.

  Eigenlijk was het eindjaar 1995, toen namelijk hield de Antoniusschool op te bestaan. Het laatste schooljaar van de Antoniusschool was voor mij ook gelijk het eerste. Ik was de meester van groep 5/6. In dit schooljaar verhuisden we naar de Vleutenseweg. We fuseerden met de Majellaschool en het jaar erop werd de naam De Kameleon.

  St. Anthonius basisschool, 1994

  Voor de fusie nog heel kort op de Malakkastraat (toen nog Anthoniusschool), maar al snel (in januari 1995) naar de Vleutenseweg.

  Voor de fusie nog heel kort op de Malakkastraat (toen nog Anthoniusschool), maar al snel (in januari 1995) naar de Vleutenseweg. Het oude handenarbeidlokaal werd de nieuwe klas. Uitzicht op het Majellapark, waar we met goed weer naar toe konden. Het schoolplein werd na een aantal jaren verkleind, omdat de pastoor, van wie we een gedeelte van het schoolplein huurden, de school niet meer zo zag zitten (te weinig katholieke kinderen?) en ons de huur opzegde. Officieel omdat hij de ruimte voor zijn parochie nodig had, maar waarschijnlijk gewoon om te pesten. Hij wilde er een parkeerplaats voor kerkbezoekers van maken, maar dat was een wat al te idioot plan. Dus bouwde hij maar een zgn. leerhuis. Wij een flink stuk schoolplein minder, de pastoor zijn zin.

  De Kameleon, 1994

  Van januari tot en met juli 1992 was ik de meester van groep D (oudste leerlingen) en daarna twee jaar van groep A (jongste).

  Van januari tot en met juli 1992 was ik de meester van groep D (oudste leerlingen) en daarna twee jaar van groep A (jongste).

  Opvangschool Zuilen voor Ne..., 1992