Ontdek PLUS

marjon d

Kent 0 personen

DIVORCED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van marjon d en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  marjon d heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik schijn ook op een school die omgewaaid is te hebben gezeten, weet er nix meer van , maar : Evert Jan en Elja (ja, dat weet ik dan weer wel?)als jullie dit lezen: IK WOU OOK WEL EENS MET DE KETTINGBAND!! Nee hoor ik ben niet gefrustreerd, ik was alleen

  Ik schijn ook op een school die omgewaaid is te hebben gezeten, weet er nix meer van , maar : Evert Jan en Elja (ja, dat weet ik dan weer wel?)als jullie dit lezen: IK WOU OOK WEL EENS MET DE KETTINGBAND!! Nee hoor ik ben niet gefrustreerd, ik was alleen zoo verlegen, maar dat is allemaal goedgekomen. Ik ben ook nog een klassefoto tegengekomen.

  't Haventje (kleuterschool), 1970

  Verplichte rok, kleedkamers, fietsenhok, niet mogen klaverjassen, de krantjes van Robert, foto's van Gorter, kidnap waarbij we (bijna)eerder terug waren dan de daders, niet het rondje door het park trimmen en betrapt worden, de snackbar, lopen van/naar st

  Verplichte rok, kleedkamers, fietsenhok, niet mogen klaverjassen, de krantjes van Robert, foto's van Gorter, kidnap waarbij we (bijna)eerder terug waren dan de daders, niet het rondje door het park trimmen en betrapt worden, de snackbar, lopen van/naar station, de gepaneerde hamburgers daar, etc.

  Gomarus College, 1979