Ontdek PLUS

Marjolijn Mellor

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marjolijn Mellor en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marjolijn Mellor heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kwam in 2 havo op school.

  Ik kwam in 2 havo op school. Bijna ieder jaar met de hakken over de sloot over. Leraren die ik me herinner; Koeze voor Wiskunde, Bogers voor Engels; Van Riel voor Natuurkunde. Verder Verheij, de conrector (geloof ik). In 4 havo de reis naar Berlijn, nog in Oost-Berlijn geweest, 2 jaar later viel de muur. Veel contact toen met Liesbeth Ettema en Marielle Linneweever. Tussentijds nog een jaar in de USA geweest. In 1988 eindexamen gedaan, gezellig jaar. Toen veel contact met Nicolien Soonius. Daarna verwaterd en nu zie ik nooit iemand meer uit de klassen van toen.

  Sint Maartenscollege, 1983

  2x de eerste brugklas gedaan.

  2x de eerste brugklas gedaan. Nog in het oude gebouw.

  Alfrink College, 1981

  Leuke herinneringen aan deze school, achteraf dan, want ik werd toch nog wel eens gepest.

  Leuke herinneringen aan deze school, achteraf dan, want ik werd toch nog wel eens gepest. Leraren, Mw. Konings, Mw. Duyx, vd Graaf, Dormolen en van Eeken, en dan nog Mw. den Iseger die we in de 6e klas 1 dag per week in de klas hadden. Wat hebben we haar vreselijk gepest! Leuk hoor, veel bekende namen heb ik hier al weer gezien.

  Openbare Basisschool 't Anker, 1975