Marjoleine Ditz

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marjoleine Ditz en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marjoleine Ditz heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Niet echt een onwijs leuke school, wel leuke reisjes gemaakt zoals naar: Frankrijk op wintersport en Spanje in die kleine k** houte huisjes.

  Niet echt een onwijs leuke school, wel leuke reisjes gemaakt zoals naar: Frankrijk op wintersport en Spanje in die kleine k** houte huisjes...DAt was erg gezellig!! Leuke leraren waren: Mr Maat en Mr Berk en wat ik nooit meer vergeet is bij Toerisme van Mr ?? `Luuf Luuf Lei Luuf Luuf Lei` ik denk dat sommige mensen wel begrijpen wat ik bedoel!

  MTRO, 1998

  Geweldige tijd daar gehad, de mensen, de o-uren, Boed****** de grote liefdes, het toneel en de optredens.

  Geweldige tijd daar gehad, de mensen, de o-uren, Boed****** de grote liefdes, het toneel en de optredens....

  Erasmus College, 1993

  Groep 8 was het leukste jaar! Natuurlijk de musical! Ook de werkweek naar Orvelte, waar we om 5 uur s`nachts uit ons bed werden gehaald om ons te vertellen dat we zoveel kabaal hadden gemaakt die eerste nacht, dat de politie was geweest en ons snoep hadde

  Groep 8 was het leukste jaar! Natuurlijk de musical! Ook de werkweek naar Orvelte, waar we om 5 uur s`nachts uit ons bed werden gehaald om ons te vertellen dat we zoveel kabaal hadden gemaakt die eerste nacht, dat de politie was geweest en ons snoep hadden meegenomen..

  De Watersnip, 1986