Ontdek PLUS

marjolein dejong

Kent 0 personen

Burg. staat - , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van marjolein dejong en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  marjolein dejong heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb maar tot de 3e klas op deze school gezeten maar weet nog dat toen ik in de 1e klas zat er iemand door het plafond naar beneden viel.

  Ik heb maar tot de 3e klas op deze school gezeten maar weet nog dat toen ik in de 1e klas zat er iemand door het plafond naar beneden viel. We leerden nog lezen met aap, noot, mies, maar hadden wel een moderne rekenmethode met blokjes en staafjes. Ik herinner me nog dat er een periode was waarin we allemaal voor 15 cent een wortel kochten bij de groenteman en die op de hoek van onze tafel bewaarden. En als we zwemles hadden gehad aten we op school en moesten we een theedoek meenemen om ons tafeltje te dekken. In 1971 ben ik verhuisd naar Zoetermeer, maar ik heb nog steeds contact met Sandra (v.d. Oord)

  Julianaschool, 1967

  Ik ben in de derde klas op deze school gekomen en heb bij juf Sloof en meester Meijer in de klas gezeten.

  Ik ben in de derde klas op deze school gekomen en heb bij juf Sloof en meester Meijer in de klas gezeten. Later heb ik nog stage bij hem op school gelopen en ook nog een paar maanden gewerkt als juf. Mijn zus haar kinderen zitten nu weer bij hem op school. Wij zijn nog op kraamvisite geweest bij de geboorte van z'n eerste kind. Joke Blom was mijn beste vriendin. We gingen altijd samen koekkruimels kopen op de markt.

  Meester Bayléschool, 1971

  Ben juf geweest op deze school, heel leuke klassen gehad, alle kinderen van de klassefoto hebben o.

  Ben juf geweest op deze school, heel leuke klassen gehad, alle kinderen van de klassefoto hebben o.a. bij mij in de klas gezeten. Bij deze de groeten!

  De Tjalk, 1984