Ontdek PLUS

Marjanne Dijkstra

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marjanne Dijkstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marjanne Dijkstra heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Praag! Frans van mevrouw Paap (bedankt voor het aanwakkeren voor de voorliefde voor die taal), Nederlands van mevrouw Geerligs (hoeveel kan je lachen in 1 les), Duits van mevrouw Verzijl (hoe enthousiast is iemand over haar vak!?), Geschiedenis van meneer

  Praag! Frans van mevrouw Paap (bedankt voor het aanwakkeren voor de voorliefde voor die taal), Nederlands van mevrouw Geerligs (hoeveel kan je lachen in 1 les), Duits van mevrouw Verzijl (hoe enthousiast is iemand over haar vak!?), Geschiedenis van meneer Mackay (fijne verteller). Gym van Marcel Bijl in 't laatste jaar, waarbij er opeens HEEL veel meer meisjes kwamen gymmen. Korfballen tegen meneer Plaisier (waarbij mijn team won: 'ik zou maar niet te laat komen maandag, Marjanne!') Het was gewoon erg cool! Zie nog een heleboel vrienden van die tijd, die ik niet zou kunnen missen :)

  Thuredrecht College, 1993

  In 2003 afgestudeerd.

  In 2003 afgestudeerd. School was 'keigaaf'. Leuke mensen, fijne omgeving, coole feestjes. Zelfs een heuse IC'er geweest! Leuke vriendinnetjes overgehouden!

  Fontys Hogeschool voor Jour..., 1999

  Blokfluitles bij meester Spriensma.

  Blokfluitles bij meester Spriensma. Sportdagen. Meester Koster die op z'n kop in de klas ging staan en rood aanliep. Vriendinnetjes waren Thérèse en Tamara.

  Prins Bernhardschool, 1986