Ontdek PLUS

Marja Groen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marja Groen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marja Groen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  strenge school, leuke concierge en grote klassen zal nog een keer de foto van klas 2 erop zetten met de namen die ik en jacques kamps nog weten.

  strenge school, leuke concierge en grote klassen zal nog een keer de foto van klas 2 erop zetten met de namen die ik en jacques kamps nog weten

  Laurentiusschool, 1965

  ik vond het bidden ook niks en eten in die kantine was ook niks.

  ik vond het bidden ook niks en eten in die kantine was ook niks.enkele meiden henny, marja,heleen,jenny,jolanda,willy,els,ida,jeanette en irma wat is er van jullie geworden. stage gelopen in de kraamkliniek in scheveningen. ik heb nog steeds contact met henny hardeman,ze is helaas naar apeldoorn verhuisd dus we komen sinds 7 jaar niet meer bijelkaar maar we kennen elkaar nog steeds. het zou leuk zijn ook weer eens wat van de andere te horen of zien.

  2de Christelijke huishoudsc..., 1975

  leuke tijd gehad met een hele hechte groep.

  leuke tijd gehad met een hele hechte groep. met zijn alle geslaagd. waar zijn jullie gebleven astrid schrama,astrid van zweden,miranda,marjolein holzapfel,norbert,corry,desiree,claire heleen , laila en groepsdocent jenny edmonds of dr. kerkhof.

  Louise le Gras, 1977