Marion Noordeloos

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marion Noordeloos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marion Noordeloos heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heel veel gelachen op deze school!!!!!!!!!!!!!!! In het begin zaten we naast het Vondelpark later gingen we verhuizen naar de Princes Irenestraat.

  Heel veel gelachen op deze school!!!!!!!!!!!!!!! In het begin zaten we naast het Vondelpark later gingen we verhuizen naar de Princes Irenestraat. De 1ste kookles moesten we warme chocolademelk maken en wij als een gek roeren in het pannetje met een klopper, want er mochten geen klontjes in de chocolademelk komen. En dan niet te vergeten die vreselijke naailessen op die trapmachines. ook kan ik Meneer Hink heel goed herinneren................ je liep gewoon maar achter de geur "BRUT" aan. En onze klasse juf Mervrouw Kots. Super tijd gehad!!!!!!!!!!!

  Amsterdamsche Huishoudschool, 1969

  Heb een hele fijne tijd op deze school gehad.

  Heb een hele fijne tijd op deze school gehad. Bij Meneer Henkels die jammer genoeg het laatste schooljaar van mij naar een andere school ging. Heerlijk op de dijk achter de school bloemetjes plukken, takjes en blaadjes zoeken om er in de klas een stukje van te maken. Juffrouw Olga, Mevrouw J.J Henkels-Boers, Juffrouw Els Klasgenootjes van mij: Sylvia v. Maanen, Irma de Jong, Monique Wilhelm, Trudy Harmsen, Anja Batavier, Yvonne Doets, Paula ? Gerti ? Wendy ? Phili Walthaus, Nelleke Schouw, Rudolf Houwijn,

  I.V.O. Kindergemeenschap (l..., 1967

  Eerst op de kleuterschool de "Rietzanger" gezeten.

  Eerst op de kleuterschool de "Rietzanger" gezeten. Heb daar ook nog een theelepeltje van. Toen naar de "GROTE" school en in de klas bij juffrouw Jansen die geloof ik ook nog ging trouwen. We gingen toen met de rondvaart boot naar het stadhuis. Kan ook een andere juf geweest zijn. Ook mocht je met de pen van de juf gaatjes in de melkflesjes prikken en er rietjes in doen. Op een klassenfoto sta ik precies in het midden en zit naast juffrouw Jansen met een koektrommel in mijn handen. Ik was jarig toen de schoolfotograaf kwam.

  Nicolaas Maes, 1962