Ontdek PLUS

Marion Meijboom

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marion Meijboom en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marion Meijboom heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Geen fijne herinneringen aan de kleuterschool bij de nonnen.

  Geen fijne herinneringen aan de kleuterschool bij de nonnen. Het was er streng en ongezellig. Ik weet nog maar één naam, zuster Bernadette, de enige die aardig was en heel mooi voor kon lezen.

  Maria kleuterschool, 1964

  Leraren: mevr.

  Leraren: mevr. Memelink, dhr. Span, Wegkamp en Sueters. Schrijven nog met inkt uit een potje in de lessenaar en een kroontjespen.

  Don-Boscoschool, 1966

  Leraren?: Hordijk, Schut, Mets, "Bosje", mw.

  Leraren?: Hordijk, Schut, Mets, "Bosje", mw. Pröpper, Engel, Germans, van Beieren, Middelkoop en niet te vergeten "pa en ma" Stafleu. Overige herinneringen: eerste jaren in het oude bijgebouw aan de Berkenlaan, daarna naar de stad, de "kelder", "Goof", "lesvrijheid" (namen we vaak wat al te letterlijk), "buiten tekenen" en natuurlijk de werkweek in Luxemburg. Hoe kan ik hier nu het beste neerzetten hoe ik te bereiken ben... mm_ marion en dan ******* . com Ik krijg die sterretjes dus niet meer weg, maar ik denk dat het wel duidelijk is wat daar moet staan, eng. "hete post"

  Baudartius College Chr SGM ..., 1972