Ontdek PLUS

Mario van Limburg

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mario van Limburg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Mario van Limburg heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  inderdaad de sloffen een trouwpartij en de flat nabij de malderburchstr waar de juf toen woonde.

  inderdaad de sloffen een trouwpartij en de flat nabij de malderburchstr waar de juf toen woonde

  Kleuterschool Kabouterland, 1967

  -Eleonora en haar lijfstraffen,krijtje onder tong, na schooltijd om de toonval te krijgen, allemaal zelfde krijtje en ruim voor lestijd Christelijk zingen.

  -Eleonora en haar lijfstraffen,krijtje onder tong, na schooltijd om de toonval te krijgen, allemaal zelfde krijtje en ruim voor lestijd Christelijk zingen. -zr Fides en haar afscheid, hr Evers, die leek op Canon uit de TV serie -Brein die wel eens zijn geduld verloor, -Dijkstra de ETOS boy voor geschiedenis, Brein met vector diagrammen, -Groenedaal met franse les en de boekjes die zonde waren.. De koptelefoons die nooit werkten. -Vendel met zijn "brul" concerten, hij was gek op hard praten en allergisch voor stof :o) wat de les wel eens beinvloedde per ongeluk, -mevr Chappin de 2e klas.... wij bleven maar excuses aanbieden. tot ze het niet meer wilde. -Gerard jansen met zijn wapens. granaat en goeiedag die hij zelf maakte en verkocht voor 80 gulden. martelli met zijn luchtdrukpistolen in zijn laarzen, -wibier , die is nu CDA lid... kan me dat verhaal wel herinneren van dat gluren. George baaten was erbij betrokken geloof ik, Veel boeren op die school. maar ook leuk vrouwen uit lent en Beuningen. -De puist voor wiskunde en de -harrie lausberg voor duits. Mooie sokken harrie -Humberta wijdbeens op het lessenaartje. YAk, Mieke kramer zat jij niet altijd voorraan? wat een bof. Boeken kaften -van rosmalen voor scheidkunde..., waar je puntenafspraken kon maken. -haver met dat witte plekje op zijn bovenlip mieke, je vergeet pater dikmans,. De van de heuvels.. scheikunde en nederlands. De fietsdag door de betuwe, kwam van de week nog in de buurt. de winkels zijn weg, nu kroegen en shoarma's de school is weg. nonnen zijn weg.

  Canisius Mavo, 1973

  ik zat in het mbo op de heijendaalseweg in Nijmegen.

  ik zat in het mbo op de heijendaalseweg in Nijmegen. -schoolconcert vanjoost nuisel waar we niet naar toe gingen. -de scheikundeleraar met een druppel speeksel aan zijn bovenlip. van dijk heette die geloof ik. -de strenge vorst, glijdend naar school -de rattestaarten die over rand van de deur gelegd waren. -cafe groenwoud, waar we de laatste lessen verbrachten,toen onze bestemming bekend was -ik zat maar 1jaar erop, en ik kon me draai niet vinden, net zoals andere 3 beginnersklassen.

  Rijn IJssel college unit la..., 1979