Marina Alphen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marina Alphen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marina Alphen heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Tja eerst de Jan Smitslaan, met al die meiden (sorry jongens) tussen die techneuten.

  Tja eerst de Jan Smitslaan, met al die meiden (sorry jongens) tussen die techneuten. Daarna naar het grasveld bij de AOR. Vooral de donderdagavonden zijn me bij gebleven. In de AOR of het Stratums eind.

  fontys hogescholen (HBO-V), 1977

  Ik herinner me vooral de vrijheid na de Mariagaarde.

  Ik herinner me vooral de vrijheid na de Mariagaarde. Eindelijk geen gezeur meer over mijn handschrift en niet van die kattenkoppen allemaal. Een aantal jaren geleden nog een reunie op de 25 jarige bruiloft van juf nooijen. We hadden een lied gezongen 25 jaar geleden en nu dus weer. Dat was gaaf. Waar is de rest, kom op schrijf je in! Weet iemand iets van Nooijen, Soeters of Bastiaans?

  Dr. Ottow, 1966

  Leuke tijd met muziek van Vink, Nederlands van Mulder (zou ik graag nog eens een kaartje sturen) en Nelissen over uitscheiding met een d en een t omdatie het niet durfde zeggen.

  Leuke tijd met muziek van Vink, Nederlands van Mulder (zou ik graag nog eens een kaartje sturen) en Nelissen over uitscheiding met een d en een t omdatie het niet durfde zeggen. Fancy fair in de fietsenkelder en zo voort.

  Kruisheren Kollege, 1972