marijke schipper

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in Dronten

  Bekijk het volledige profiel van marijke schipper en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  marijke schipper heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat op de kleuterschool, die kort voordat ik er heen ging afbrandde, waarna we een tijd in de kerk zaten.

  Ik zat op de kleuterschool, die kort voordat ik er heen ging afbrandde, waarna we een tijd in de kerk zaten. Had het op school erg naar mijn zin met o.a. Juf Groenewegen. Ik heb na de kleuterschool maar 1 week in de eerste klas van deze school gezeten, want toen verhuisden we naar Hilversum.

  Talmaschool, 1967

  Alleen klas 1 t/m 3.

  Alleen klas 1 t/m 3. Herinneringen: juf Beeksma in klas 1 en 2, die zo dodelijk cynisch was, haar nagels in je arm zette en je staarten uit je haar trok. Ze heeft verschillende jongens en meisjes uit mijn klas behoorlijk lelijk behandeld, o.a. omdat ze uit een niet-traditioneel gezin kwamen of domweg lelijk waren... Deze juf presteerde het me om me met mijn verjaardag een strik met inktvlekken te geven, zodat mijn tafel ook vies werd, waardoor ik in de hoek moest 'al ben je 100x jarig'. En bedankt... Juf Drieënhuizen in klas 3 was veel liever (ik vond haar eerder een oma dan een juf), helaas heb ik gehoord dat ze is verongelukt... En juf Draaiers (?) in de klas naast onze klas, die zo kon schreeuwen dat wij er zelf stil van werden... Aan deze school bewaar ik, ondanks de lieve juf Drieënhuizen, weinig goede herinneringen, mede dankzij het schrikbewind van Beeksma...

  Prof. dr. J.H. Gunning Wzn...., 1969

  Ik zat er maar kort (1G, 1D en even 2K).

  Ik zat er maar kort (1G, 1D en even 2K). Ik verzamelde namelijk liever Queen-foto's ipv leren :-D

  Comenius College, 1975