Ontdek PLUS

Marijke Diender

Kent 0 personen

Getrouwd , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marijke Diender en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marijke Diender heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  dansen in het gymzaaltje, met slierten van crêpe-papier aan de vingers, op muziek van de Silvera's (?);de diligence, ik kan het nòg meezingen.

  dansen in het gymzaaltje, met slierten van crêpe-papier aan de vingers, op muziek van de Silvera's (?);de diligence, ik kan het nòg meezingen....

  St Agnes kleuterschool, 1960

  Oude school, met hoge ramen, een heel hoog hek en een enorme houten poort; een echte vesting.

  Oude school, met hoge ramen, een heel hoog hek en een enorme houten poort; een echte vesting. Helaas afgebroken. Juffrouw van der Marck (zonder t!!!), met donkerblauwe plooirokken en altijd-rode wangen, juffrouw Verdaasdonk, juf Baardman(s?). Meneer Zijlstra, die we eens in de stad tegenkwamen met een vriendin aan z'n arm. Wij giechelen, hij een knalrode kop. Juffrouw Heimerikx, die een verbrijzelde knie overhield aan een niet goed opgehangen schoolbord in de nieuwe school. In groepjes gingen we op ziekenbezoek, best spannend..

  st.irmgardus, 1962

  Laatste jaar op deze school gezeten, school was toen net nieuw.

  Laatste jaar op deze school gezeten, school was toen net nieuw. Daarvoor was het de st.Irmgardusschool in de Hofstraat. In de zomervakantie werd de hele school "verhuisd". Meneer Wiersma met z'n eeuwige stinksigaar in de klas, nu niet meer voor te stellen. Handenarbeid voor de jongens, handwerken voor de meisjes. Klusjes die iedere week werden verdeeld: bel luiden, deur openmaken, 1e en 2e klassers helpen met oversteken; stuk voor stuk ere-baantjes, waar ik niet vaak aan te pas kwam....

  Geert Grote, 1967