marijke boon

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van marijke boon en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  marijke boon heeft 25 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  tafel met water en zand, vlechtwerkjes maken.

  tafel met water en zand, vlechtwerkjes maken. ik zat eerst in sloterdijk op school samen met arnold gerverdinck, toen de prinses margriet school klaar was gingen we daar heen. we hebben eens vreselijk gehuild toen we te laat voor de klaar overs waren.

  Kleuterschool De Margriet, 1956

  mijnheer de vries met zijn aquarium, dik schrift met aardrijkskunde en geschiedenis, gitaar, schoolreisje naar valkeveen.

  mijnheer de vries met zijn aquarium, dik schrift met aardrijkskunde en geschiedenis, gitaar, schoolreisje naar valkeveen. handwerkles: babybroekje breien, schortje naaien. rekenles met houten appels om de breuken te leren. niet leuk: franse les na schooltijd

  Willem van Outshoornschool, 1960

  net na de verhuizing naar het gebouw aan de boekenroodeweg kwam ik als biologie lerares.

  net na de verhuizing naar het gebouw aan de boekenroodeweg kwam ik als biologie lerares. alles was nog heel chaotisch. pas na twee jaar had ik alles wat op orde. de leukste lessen vond ik zelf in de waterleiding duinen en praktikum of in de kloostertuin, Blom vond dat maar niks kinderen die door de gang liepen en naar buiten gingen. werkweken waren ook heel leuk, we hebben gezeild op twee klippers en zijn naar huisjes in OOtmarsum geweest

  't heuveltje, 1976