Ontdek PLUS

Marije Migchelsen

Kent 2 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marije Migchelsen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marije Migchelsen heeft 2 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Helaas weinig herinneringen uit die tijd, behalve dat ik in de klas zat bij jufrouw Herfst en dat juf Davenschot in klas er naast les gaf.

  Helaas weinig herinneringen uit die tijd, behalve dat ik in de klas zat bij jufrouw Herfst en dat juf Davenschot in klas er naast les gaf. Ik kan me nog wel enkele namen herinneren, Bianca Christiaanse, Frits Stulp, Marcel Mulder... Ik keek altijd erg uit naar het Lentefeest.

  De Blauwe Reiger, 1977

  Chuta, Trudy, Bert, takenboekjes .

  Chuta, Trudy, Bert, takenboekjes ... Kan me de verhuizing naar het nieuwe gebouw nog goed herinneren. Er lag vloerbedekking en in de klas moesten de schoenen uit. Hele leuke jaren gehad. Zat in de klas bij Marcel, Laura, Channe, Daniel, Sandra. Jemig wat is dat lang geleden!

  2e Daltonschool, 1979

  De Biel(s), maar vanaf de 3e;daarvoor durfden we er niet in! De schoolfeesten! Leraren die ik me goed kan herinneren, Mr Blok, Miss Petter (alletwee engels), Mr Bakker (frans), Keul natuurlijk en ook Kanneworf (aardrijkskunde).

  De Biel(s), maar vanaf de 3e;daarvoor durfden we er niet in! De schoolfeesten! Leraren die ik me goed kan herinneren, Mr Blok, Miss Petter (alletwee engels), Mr Bakker (frans), Keul natuurlijk en ook Kanneworf (aardrijkskunde). Te veel herinneringen om op te noemen.

  Het Hervormd Lyceum Zuid, 1985