Ontdek PLUS

Mariette Masson-Wolthuis

Kent 3 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mariette Masson-Wolthuis en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Mariette Masson-Wolthuis heeft 14 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Al jaren sta ik op de Kohnstamm op deze site geregistreerd, kijk daar ook maar eens.

  Al jaren sta ik op de Kohnstamm op deze site geregistreerd, kijk daar ook maar eens. Hoi Astrid ,Marjan, Irene en Annette.Ik werk alweer sinds '93 op een basisschool in Hilversum na een "pauze" van 14 jaar o.a. 5 jaar in Gabon gewoond met gezin.Leuk weer wat bekende namen te hebben gezien!

  openbare kleuterleidstersop..., 1971

  Ik zat bij juffrouw van Leeuwen en kan me nog veel herinneren over mijn kleutertijd.

  Ik zat bij juffrouw van Leeuwen en kan me nog veel herinneren over mijn kleutertijd.Juffrouw Vos was hoofd en later een tijdje mijn lerares methodiek op de KLOS. In die tijd een half jaar stage gelopen bij juffrouw de Lint. Leuk te lezen dat zij nog leeft.Werk nu 2 dagen per week in groep 1/2 in Hilversum.

  openbare kleuterschool (wes..., 1958

  Prachtige jaren beleefd op deze school! Vandaag, 6-3-2005 eindelijk de tijd genomen om al mijn foto's te scannen.

  Prachtige jaren beleefd op deze school! Vandaag, 6-3-2005 eindelijk de tijd genomen om al mijn foto's te scannen. Ik heb aan deze school heel wat herinneringen, de klassenavonden met meestal Versluis erbij als klassenleraar.45toerenplaatjes draaien,die ik van huis mee nam. We hadden hem voor heel wat vakken,Nederlands,tekenen,geschiedenis en natuurlijk Engels. Ook Arie v.d. Toorn, Olthof,Buikie,mevrouw Vermeer etc staan mij nog heel goed bij.

  Christelijke ULO 'Eindstede', 1967