Ontdek PLUS

Marietta Hofmans

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marietta Hofmans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marietta Hofmans heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb helaas maar 4 jaar op deze school les gegeven.

  Ik heb helaas maar 4 jaar op deze school les gegeven. Wel een hartstikke leuke tijd. Wie kent mij nog?Frederieke Mastenbroek kan ik me nog goed herinneren. Ik heb ook nog steeds contact met Patrice Wuite en Heins Sijmons. Weten jullie nog die leuke kampen in Bladel op de Achterste Hoef, een dropping in de visvrachtwagen van Sijmons, Rie Mols, Loes Waterman.....Tja

  Nutsbasis Montessori School..., 1974

  Ik heb mijn 25jarig jubileum er al op zitten.

  Ik heb mijn 25jarig jubileum er al op zitten. Sommige oudleerlingen weten het misschien niet, maar onze school is vorig jaar gedeeltelijk verbrand. Gelukkig is ie nu weer opgeknapt. Kom eens kijken zou ik zeggen en breng mij een bezoekje.

  Nutsbasisschool Reigerlaan, 1977

  Ik ken de namen van de nonnen geloof ik nog.

  Ik ken de namen van de nonnen geloof ik nog. Zuster Alena (handvaardigheid), zuster Pasqualia (zesde klas), zuster Virginie (vijfde klas). De lieve juf uit de eerste klas was juf van Vroonhoven. Juf Bazelmans zei altijd: "Zwijg". Juf van Leeuwarden had een prachtige tijdbalk (met geschiedenistekeningen) in de klas hangen. Juf van Acht (van de kleuters) was haar nichtje. Zou een van deze mensen nog leven?

  St. Elisabethschool, 1957