Ontdek PLUS

Marielle Vos

Kent 17 personen

SINGLE , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marielle Vos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marielle Vos heeft 1 klassenfoto's en kent 17 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb alleen de eerste en tweede klas hier op school gezeten.

  Ik heb alleen de eerste en tweede klas hier op school gezeten. Toen verhuisden we. Kan me heel weinig herinneren! Nog wel dat de school toen in de lijsterbeslaan (geloof ik) stond. Wij woonden in de Merellaan. Schoolhoofd was dhr. Meinders. (wat vond ik die man altijd streng kijken)

  john f. kennedy school, 1972

  Op Windekind MOEST ik mijn schoolmelk opdrinken! Ik kan me herinneren dat ik het eens tussen de plantjes heb gegoten en na moest blijven terwijl mijn broertje zijn kinderfeestje had! Niet gek dat ik melk nog steeds niet lekker vind.

  Op Windekind MOEST ik mijn schoolmelk opdrinken! Ik kan me herinneren dat ik het eens tussen de plantjes heb gegoten en na moest blijven terwijl mijn broertje zijn kinderfeestje had! Niet gek dat ik melk nog steeds niet lekker vind. Ik zat in de klas met Wilandree Koekebakker. Verder kan ik me nog een sinterklaasfeest herinneren en rond de adventstijd prikte juffrouw vd. Kleij een naam uit de lijst en diegene kreeg dan het chocolaatje van die dag uit de adventskalender!

  Windekind, 1970

  Vooral het te laat komen was favoriet.

  Vooral het te laat komen was favoriet. Dan mocht je bij de directie komen(toen nog mevr. Plenge-Planken) en vertelden we doodleuk dat we eerst koffie hadden gedronken aan de overkant bij 'Frans Campagne'. Gouden tijden. Als er interesse is, wil ik graag een reünie organiseren. Ik zoek nog veel mensen: Steven Vliegenthart, Hans van Genderen, Peter vd. Waal en Caroline Walraven, Martin Helmich, Marijke van Rhoon, Ellen Pronk, Judith Hendriks, Xander (uit Groot-Ammers), Annemieke Ouweleen, en alle anderen, mail me even, want 4M2 was gewoon de leukste klas ooit!

  Vakschool voor Bakkerij en ..., 1984