Ontdek PLUS

Marielle Polder

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marielle Polder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marielle Polder heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb niet zo lang hier op school gezeten, want toen ik 6 was, zijn we naar Zevenbergen verhuisd.

  Ik heb niet zo lang hier op school gezeten, want toen ik 6 was, zijn we naar Zevenbergen verhuisd. Ik zat in de klas bij juffrouw Verspeek en had Carry (ze hadden komkommerkassen) als vriendinnetje. Volgens mij leven ze nu beiden niet meer.... Ik heb een paar keer moeten "nablijven" (jawel ook al op de kleuterschool) omdat ik Carry's vlechten had losgemaakt en niet meer kon vastmaken, de vuilniszak had opengemaakt en nog iets met verf en waterbakjes. Ik woonde in de Groenekruislaan, dus dat was lekker dichtbij.

  De Wildzang, 1976

  Aangezien ik pas 3 was toen ik op deze peuterspeelzaal zat, weet ik hier helemaal niks meer van.

  Aangezien ik pas 3 was toen ik op deze peuterspeelzaal zat, weet ik hier helemaal niks meer van. Hierna ben ik naar kleuterschool De Wildzang gegaan, maar daar kan ik helaas niks over vinden.

  Peuterspeelzaal De Kladderk..., 1975

  Fantastische herinneringen aan Havo 4 en 5; kamp in Slagharen, roken in de pauze, naar Utrecht met Wibo, een gezellige club met Ilse van Gent, Chantal Zalm, Barbara Roestenberg, Maarten Beerens, Jeroen v.

  Fantastische herinneringen aan Havo 4 en 5; kamp in Slagharen, roken in de pauze, naar Utrecht met Wibo, een gezellige club met Ilse van Gent, Chantal Zalm, Barbara Roestenberg, Maarten Beerens, Jeroen v.d Kolff, Gaston van Aken en wie nog meer... Inderdaad ken ik Vivienne ook nog wel uit de trein en van de Boemerang. Leuk om haar hier tegen te komen. Met Hens Burger heb ik in de klas gezeten bij -volgens mij- natuurkunde. Als ik me niet vergis ging hij toen om met Mark Hoddenbach. En Esther de Groot ken ik niet zo zeer van school, maar omdat ze bij mij in de buurt woonde. Haar man Ben heeft nog een tijd toen mijn ouders in het buitenland woonden het tuinonderhoud gedaan. He, Gaston! Leuk om jou hier te zien. Hoe gaat het er mee? Stuur eens een meeltje. Ben wel benieuwd....

  Titus Brandsma College Scho..., 1984