Ontdek PLUS

marielle Hof van het

Kent 5 personen

Samenwonend
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van marielle Hof van het en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  marielle Hof van het heeft 4 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  eerste 2 jaar niet zo´n leuke tijd gehad.

  eerste 2 jaar niet zo´n leuke tijd gehad. maar daarna des te meer! in 4 havo als gevolg daarvan zelfs blijven zitten. heel veel lol gehad met patricia en haar broer michel. met anouschka tijdens ned. les waar ik prompt altijd de schuld kreeg. met jose en claudia. en met cynthia die daarvoor al een keer was blijven `hangen`. ja vanaf 3-4 havo heb ik het erg naar mijn zin gehad daar. maar ondanks dat, was ik na mijn examens wel blij dat ik niet meer naar school hoefde....

  Lucas college, 1984

  Namen die me zo te binnen schieten: richard, ruth, Marjolijn (van haar vader had ik weer les op t lucas), Flor, Inge, Diny, 2x Denise, Martijn, Otto-Pieter, Onno, Angelique, Jacqueline, 2x Desiré, Corine, Jeroen(tje) Marc, Ronald, Diana, Miranda, Christi

  Namen die me zo te binnen schieten: richard, ruth, Marjolijn (van haar vader had ik weer les op t lucas), Flor, Inge, Diny, 2x Denise, Martijn, Otto-Pieter, Onno, Angelique, Jacqueline, 2x Desiré, Corine, Jeroen(tje) Marc, Ronald, Diana, Miranda, Christiaan, Jurgen, Saskia, Edwin.....Ik geloof dat ik er al aardig wat gehad heb zo. Verder kan ik mij net als iedereen geloof ik meester v.barneveld herinneren die niet altijd zijn zelfbeheersing kon bewaren.... zelf geen last mee gehad gelukkig. de sportwedstrijden met de klas, waar ik een van de betere meisjes was. Dan had je inderdaad meester jonk van de musicals. meester terlaak met zijn viool (volksdansen) en dat hij altijd zong: goedemiddag, goedemiddag, goedemiddag allemaal, we gaan nu fijn zingen, dansen en springen.... als hij het lokaal binnenkwam. ook weet ik dat juffrouw starkenburg twee keer boos op mij was:) een keer omdat ik mijn vinger tegen mijn voorhoofd zette omdat ik vond dat ze niet goed was. en een keer in de eerste klas kreeg ik een tik :( omdat ik niet netjes genoeg schreef. verder weet ik ff niet veel meer. Leuke tijd gehad, maar kom bijna nooit iemand meer tegen....Reunie???

  Het Kompas, 1978