Ontdek PLUS

Marieke van Otterloo

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marieke van Otterloo en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marieke van Otterloo heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Begonnen op de Catullusweg, was de leukste periode.

  Begonnen op de Catullusweg, was de leukste periode. Al in het eerste jaar collectief staken voor een beter salaris, voor als we straks afgestudeerd zouden zijn). Ik heb veel leuke herinneringen aan de school, vooral aan de klasgenoten en de docenten. In onze klas (in welke klas niet, leer je later) was 'de stille groep' en de drukke groep. Namen van klasgenoten: Andrea, Robert (Franse uitspraak), Jessica, Ciska, Saviera, Douschka en Anouschka. Gezichten van vele anderen zie ik voor me, maar de naam is verdwenen.

  Hogeschool voor Verpleegkunde, 1988

  Het brabants leren kennen van Maartje (en Isabelle).

  Het brabants leren kennen van Maartje (en Isabelle)... Us mam, us pap enzovoort. Docenten als Jan van Lieshout, zo weggelopen uit "Fame!", de natuurkunde leraar (al door anderen genoemd), de gymleraar (zo wat zag die man er a-sportief uit!) en zijn vrouw. De soos... :-) Ja, ik heb ook hier een leuke tijd gehad.

  Carolus Borromeuscollege, 1985

  Favoriete herinnering is Tabitha, mijn vriendin in de korte periode dat ik er op school zat.

  Favoriete herinnering is Tabitha, mijn vriendin in de korte periode dat ik er op school zat. Zij was nog gekker dan ik van The Beatles. In de pauze werd geregeld de brandslang gebruikt, erg grappig. Namen van leerkrachten en klasgenoten toen weet ik niet meer. Wel dat we een leuke leerkracht muziek hadden die ons Bohemian Rapsody leerde ontrafelen. En wat ik me nog erg goed herinner is het schoolbandje.

  De Rietlanden, 1984