Ontdek PLUS

Marieke van Hagen

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marieke van Hagen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marieke van Hagen heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat op kleuterschool de Hummelhonk (weet dus niet of deze school daarmee bedoeld wordt.

  Ik zat op kleuterschool de Hummelhonk (weet dus niet of deze school daarmee bedoeld wordt.) Ik weet er erg weinig meer van. De juf heette volgens mij Dikken van de achternaam. Heb wel twee klassenfoto's die ik nog zal toevoegen.

  kleuterschool, 1980

  Ik ben in juli 1998 afgestudeerd op de PABO.

  Ik ben in juli 1998 afgestudeerd op de PABO. Heb op een aantal scholen daarna ingevallen, steeds voor korte tijd. Na de kerstvakantie kwam ik op de Meenthe invallen. Ik vond het gelijk een ontzettend leuke school, heel gezellige sfeer. Eigenlijk ben ik er niet meer weggegaan, want er ging een leerkracht (Ieke) verhuizen en ik mocht voor haar blijven. Ik heb eerst drie jaar groep 4 gehad, daarna twee jaar groep 6. En volgend jaar krijg ik groep 6/7, weer een hele nieuwe uitdaging dus!

  De Meenthe, 1999

  Ik heb maar even hier op school gezeten, alleen een tijdje in de eerste klas.

  Ik heb maar even hier op school gezeten, alleen een tijdje in de eerste klas. Mijn beste vriendin was Froukje en daar schrijf ik nog steeds mee. In mijn poëzie-album staat juf Betsy Mulder. Zij schreef met hele mooie letters. Inmiddels ben ik al een aantal jaren zelf juf en schrijf ik met diezelfde mooie letters nu ook in albums.

  Ds J L Piersonschool, 1982