Ontdek PLUS

Marieke van lienen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marieke van lienen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marieke van lienen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik deed de opleiding SPW.

  Ik deed de opleiding SPW. Ik heb hier een ontzettend leuke tijd gehad.

  damland college verzorging, 1995

  Ik heb alleen mijn eerste kleuterjaar op deze school doorgebracht, daarna werd het gesloopt en kwam de poortwachter ervoor in de plaats.

  Ik heb alleen mijn eerste kleuterjaar op deze school doorgebracht, daarna werd het gesloopt en kwam de poortwachter ervoor in de plaats. Ik weet nog dat ik ontzettend trots was dat ik naar deze school toe mocht omdat mijn vader er ook op had gezeten toen hij klein was. 'Ik ging naar dezelfde school als mijn vader'

  De Flierefluiter kleuterschool, 1982

  Het laatste jaar, groep 8.

  Het laatste jaar, groep 8. Ik vond het het leukste jaar van de basisschool. Een van de oudste van de school zijn en de spanning voor het aankomende brugpieper jaar. Het leukste van dat laatste jaar was om met een stel andere klasgenoten naar Irene Moors te gaan voor de Telekidsopname en het verkleden voor de afscheidsfoto.

  De Akker, 1988