Ontdek PLUS

Marieke Hoekstra

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marieke Hoekstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marieke Hoekstra heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  * Juf Sonja die duits probeerde te praten toen Gabriëla in de 1e klas kwam.

  * Juf Sonja die duits probeerde te praten toen Gabriëla in de 1e klas kwam. * JAN VAN DE WORP -> jaja verliefd op de 2e-klas leraar, hij reed in zo'n lieve Fiat Panda........zucht * Theo Engberts!!! Top leraar, met hart en ziel. * Condoom om de uitlaat van juffrouw Leeflang....TUT! * Dansendemensen-beeld op 't plein * Knikkeren * Sporten op het veld achter de school (honkballen!) * Pingpongen met z'n 6-en, tafelvoetbal, kippenspel op de computer.

  De Kakelhof, 1981

  Jessie!!! ik wil je mailen!! mailadres: koninginnetje .

  Jessie!!! ik wil je mailen!! mailadres: koninginnetje . 'hetemail' (in 't engels dus, anders wordt ie verborgen door de site) . com * The S.P.I van Bakkum! * Henk 'droppie' Holterman. * Tomos-liefde samen met BOB en Guido. * De schrik van de persoonlijkheid mevr. Sanders als je brugwup bent en de totale waardering als je de pukkeltijd voorbij bent. *Samen met Merel Gerritsen om 8:** uur 's ochtends zwaar aan de blow omringd door 1000-den communistische balkons in Praag. * Blow the saxophone in the aula

  Veluws College, 1987