MARIE-LOUISE VANRIET

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van MARIE-LOUISE VANRIET en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  MARIE-LOUISE VANRIET heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb maar 3jaar op deze school gezeten.

  Ik heb maar 3jaar op deze school gezeten.Ben van de school afgegaan omdat voor mij de Montesorischool beter was. Bij juffroew van dongen weet ik nog dat ze heel leukwas. Met juffrouw Bertens had ik geen goede relatie en klikte het niet.Ik heb bij karin van Dongen op deze school gezeten en wij hebben nog steeds contact.Ook zat ik bij Myrna Oprinsen die ben ik sinds zij verhuist is van de Heuvelring uit het oog verloren.

  maria basisschool, 1967

  Klasgenoten Karin van Dongen,Myrna Oprinsen.

  Klasgenoten Karin van Dongen,Myrna Oprinsen.

  Het Heuvels Kleuterhofke, 1964

  Ging om met o.

  Ging om met o.a Marloes Vuisters,Sander Vervoort, Emiel Ketelaaes,Engelien en haar broer Chardet.Verder kon ik met iedereen wel opschieten.Favoriete lerraar Dhr Frans Smulders,er waren nog meer leuke leraren alleen ben ik hun namen even kwijt.Ik ben pas in de vierdeklas op school gekomen.

  Montessori de Elzen, 1970